Bestuur

Voorzitter
Bruno Goyvaerts

Onze voorzitter stond in 1981 mee aan de wieg van Pikuurtje en zat de eerste 15 jaar in het bestuur als secretaris of voorzitter. Kwam in 2011 terug in het bestuur als adviseur, in 2013 als voorzitter. Hij speelde meer dan 35 stukken mee, was 15 keer productieverantwoordelijke en deed in oktober 2012 zijn eerste regie , het eerste jeugdstuk van Pikuurtje : “Jan Rap en zijn maat”. Naast toneelspelen, zijn plezier maken en diepzeeduiken zijn passies !

Email : voorzitter@pikuurtje.be


Penningmeester
Sandra Leys

Sandra Leys is onze penningmeester.

Email : penningmeester@pikuurtje.be


Secretaris
Jan Gysbrechts

Jan vervoegde het bestuur als secretaris in 2016.

Email : secretaris@pikuurtje.be


PAD
Eef Goyvaerts

PAD staat voor ‘Pikuurtjes Artistieke Denktank’. Ieder lid is meer dan welkom op deze vergaderingen. Hoe meer denktanken, hoe meer keelklanken. Ieders mening, ieders standpunt, elk voorstel, elk idee is gewenst en gegeerd. De ‘PAD’ bij Pikuurtje is misschien wel een unicum in de toneelwereld.

Email : PAD@pikuurtje.be


Communicatie Verantwoordelijke
Eric Goyvaerts

Eric staat voornamelijk in voor Public Relations en communicatie.

Email : communicatie@pikuurtje.be


Zaalverantwoordelijke
Annick Van der Auwera

Als kind ging Annick al af en toe mee naar Pikuurtje kijken (in de zaal “De Ster”). Aldus kende zij al een aantal spelers en helpende handen van de vereniging. De eerste toenadering tot de vereniging was als hulp voor en achter het podium tijdens de productie van “Sjakie en de chocoladefabriek” in 2006, waarin haar zoon Brent optrad. Dat was meteen de start om zelf ook op de planken te staan in de eerstvolgende productie van hetzelfde jaar : “Ontkoppeld”. Daarnaast werkte Annick mee aan een aantal andere producties en speelde mee in : “Oorlog, soep en liefde”, “Turks Bad”, “Ziekelijk”, “De baas is op reis”, “Reynaert De Vos”, “Josee, Josfien en Joske” en Kom van dat dak af om enkele te noemen.Zo heeft de microbe dus ook haar te pakken gekregen en beleeft zij er nog steeds veel plezier aan en hoop dit nog lang vol te houden.

Email : zaalverantwoordelijke@pikuurtje.be