Najaarsproductie 2021

De enige zekerheid dezer dagen is de onzekerheid der dingen.
Vandaar dat Pikuurtje de knoop heeft doorgehakt en besloten heeft om ook de najaarsproductie van 2021 af te gelasten. Er zijn immers nog te veel vragen waarop we het antwoord niet weten: wanneer kunnen we beginnen repeteren? Is de nieuwe zaal in de Alice Nahonschool in oktober/november klaar en beschikbaar? Hoeveel mensen en in welke omstandigheden kunnen/mogen we ontvangen? Hoe verloopt die eerste postvaccinatiecovidwinter?


We mikken nu op het voorjaar van 2022 om opnieuw in gang te schieten. De precieze data moeten nog worden bepaald, maar wat wel vaststaat is dat het een schitterende productie gaat worden!

Wij houden jullie op de hoogte.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *