Wij-zijn-terug!!!

Na een gedwongen zomer-herfst-winter-lente-zomerslaap kunnen we eindelijk weer uit de startblokken schieten!
En daar hebben we erg naar uitgekeken, niet alleen omdat we het podium zo misten, maar ook omdat we nu eindelijk het 40-jarig bestaan van Pikuurtje kunnen vieren! Dat hadden we eigenlijk vorig jaar moeten doen, maar ja, corona weet u wel…
Dit najaar starten we met de voorbereidingen van de eerstvolgende productie. Daar mogen we op 18, 19, 25 en 26 maart en 1 en 2 april 2022 dan opnieuw mee op de planken. Dat zijn trouwens nieuwe planken, want vanaf nu spelen we in een nieuwe zaal.
Alle details volgen in de loop van de volgende weken. We kunnen al wel vertellen dat het volgende stuk met en voor jong én oud is. Zoek alvast een vrije datum in je agenda en noteer daar: ‘Pikuurtje: eindelijk!’

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *